Održan Kolegij ravnatelja srednjih škola

Objavljeno:

spot_img

Održan Kolegij ravnatelja srednjih škola, tema upis učenika u srednje škole za školsku godinu 2013./2014.

Na poziv Upravnog odjela za društvene djelatnosti Virovitičko-podravske županije, pročelnice Vesna Šerepac i Martine Bunić, više stručne suradnice za školstvo, 9. siječnja 2013. godine održan je Kolegij ravnatelja srednjih škola, a kojemu su bili nazočni i Branko Giba i Nada Predrijevac kao predstavnici Ureda državne uprave u Virovitičko-podravskoj županiji, Lahorka Weiss ispred Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Franjo Petrić ispred Obrtničke komore Virovitičko-podravske i Suzana Kolesarić ispred Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Virovitica.

snimio: Ivan Šemper

Kolegij je održan na temu upisa učenika u srednje škole za školsku 2013./2014. godinu. Ravnatelji srednjih škola su iznijeli prijedloge plana upisa učenika za sljedeću školsku godinu s osvrtom na prošlu 2012./2013. godinu uvažavajući potrebe tržišta, materijalne i kadrovske mogućnosti škole. Tako je za sljedeću školsku godinu predložen upis 1.232 učenika u 48 razrednih odjela. To je osam učenika i jedan razredni manje od prošlogodišnjeg broja učenika i razrednih odjela koji su odobreni Odlukom o upisu učenika u srednje škole.

Kako je ove školske godine u osnovnim školama 1.033 učenika završnih razreda što je manje od planiranog broja učenika, očekujemo zainteresiranost učenika s područja drugih županija za upis u neku od srednjih škola s područja Virovitičko-podravske županije.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...