Održan međunarodni plesni turnir – Plesnom centru „Virovitica“ 5 medalja

Objavljeno:

spot_img

U Virovitici je u subotu 04.05.2013. godine u organizaciji Plesnog centra “Virovitica“ i Hrvatskog športskog plesnog saveza održano međunarodno plesno natjecanje, gdje su svoje plesno umijeće među 130 plesnih parova iz 21 kluba iz Mađarske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, prikazali i sedam plesnih parova iz Plesnog centra „Virovitice“.

U uzrastu osnovaca D1 plesne kategorije, Dino Vidak i Ema Crnogaj uvjerljivo su pobijedili u obje plesne disciplilne, osvojivši tako dva prva mjesta i dvije zlatne medalje kako u standardnim tako i u latinsko-američkim plesovima. Antonio Bebek i Lorena Andrea Fabijanac u standardnim plesovima osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju, dok su u latinsko-američkim plesovima zauzeli šesto mjesto. Oba plesna para sa ostvarenim rezultatima plasirala su se u višu plesnu kategoriju D2, gdje ih očekuju dva nova plesa – quickstep i jive.

Lovro Švast i Nadia Dujmović u uzrastu osnovaca D3 plesne kategorije, u standardnim plesovima osvojili su peto mjesto, dok su u latinsko-američkim plesovima u jakoj konkurenciji zapeli u polufinalu zauzevši sedmo mjesto.

Viktor Brlas i Lucija Matek u uzrastu mlađe mladeži D3 kategorije, u standardnim plesovima osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju, dok su u latinsko-američkim plesovima osvojili treće mjesto i brončanu medalju.

U mladeži C plesne kategorije, Domagoj Maligec i Nensi Jović u obje plesne discipline zauzeli su sedmo mjesto, dok su Ilija Marina i Mateja Horvatinović u standardnim plesovima kroz polufinale u finalu zauzeli šesto mjeso, a u latinsko-američkim plesovima osvojili su peto mjesto.

Davor Kihar i Gabrijela Horvat u kategoriji odraslih C plesnog razreda u sandardnim plesovima zapeli su u polufinalu zauzevši deveto mjesto, dok su u latinsko-američkim plesovima kroz polufinale u finalu zauzeli peto mjesto.

Večernji dio i finalna natjecanja najviših plesnih razreda otvorio je gradonačelnik Virovitice g. Ivica Kirin, koji je plesačima zaželio puno plesne i sportske sreće, sucima dobro oko za pravedno suđenje, a mnogobrojnim gledateljima uživanje u prekrasnim plesnim koreografijama.

U najjačim plesnim kategorijama visokog B i A razreda, rezultati su slijedeći:

  •  u standardnim plesovima zlatnu medalju su osvojili:
  • u kategoriji mladeži – Bálint-MàtéTemesvári – Paula Hude (PS „Takt“ – Varaždin),
  • u kategoriji starije mladeži – Vedran Sraga – Iva Risek (ŠPK „Harmony“ – Varaždin),
  • u kategoriji odraslih – Filip Debelec – Marijeta Rimary (ŠPK “Optimus“ – Zagreb);
  • u latinsko-američkim plesovima zlatnu medalju su osvojili:
  • u kategoriji mladeži – Bálint-MàtéTemesvári – Paula Hude (PS „Takt“ – Varaždin),
  • u kategoriji starije mladeži – Vedran Sraga – Iva Risek (ŠPK „Harmony“ – Varaždin),
  • u kategoriji odraslih – Mateo Krcić – Adriana Mušanović (ŠPK „Harmony“ – Varaždin).

Izniman doprinos uspješnoj realizaciji ovog međunarodnog natjecanja pripada Gradu Virovitici i Virovitičko-podravskoj županiji, te ostalim sponzorima  koji su već četvrtu godinu za redom prepoznali i pomogli kako bi isto postalo tradicionalno, prepoznatljivo u široj regije te poprimilo međunarodni karakter.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...