U nedjelju 30.06 ove godine održan je treći memorijalni nogometni turnir Vlatko Belša Tole. Na turniru su sudjelovale četiri ekipe, NK Gradina, NK Bilogora 91 Grubišno Polje, NK Sveti Đurađ te ekipa domaćina NK Bilogora 1947. U prvom krugu domaćini su nadigrali imenjake iz Grubišnog Polja, boljim izvođenjem jedanaesteraca. U drugoj utakmici NK Gradina je boljom igrom u regularnom dijelu savladala ekipu Svetog Đurđa. Za treće mjesto Sveti Đurađ je na penale svladao ekipu Grubišnog Polja. U finalnoj utakmici ekipa NK Gradine svladala je domaćine boljom igrom i iskazanom većom željom za pobjedom.

Predsjednik NK Bilogore 1947, Mate Vukušić izrazio je zahvalu svim sudionicima zbog odaziva ovoj manifestaciji te je istaknuo uvjerenje da će spomen i sjećanje na Vlatka Belšu Toleta biti aktualno i u godinama koje su pred nama. Tole je ovom klubu dao dio sebe, doprinijevši i tako popularizaciji ovog sporta i zajedništva nogometnih selekcija. Zahvalio se i sucima koji su odvojili ovo nedjeljno popodne i arbitrirali u četiri odigrane utakmice.

Prije odigravanja prve utakmice položen je vijenac na groblju u znak sjećanja na Vlatka Belšu uz prisustvo članova obitelji, predstavnika klubova te zamjenika načelnika Špišić Bukovice Rudija Ilića.

Pehare za ostvareni plasman sudionicima turnira uručili su članovi obitelji Belša.