Održan radni sastanak predstavnika županije i delegacije talijanske regije Veneto

Objavljeno:

spot_img

U sklopu posjeta talijanske delegacije regije Veneto Virovitičko-podravskoj županiji, u petak 21. studenog u 10 sati, u prostorijama Županije, održan je radni sastanak talijanskih delegata s predstavnicima Virovitičko-podravske županije. Sastanku su nazočili zamjenici župana Sanja Bošnjak, Zdravko Dijaković i Igor Pavković te v.d. ravnatelja Razvojne agencije VIDRA Tomislav Petric. Tom prilikom gostima su prezentirani potencijali kojima raspolaže Virovitičko-podravska županija, kao i poslovne i investicijske prilike.

Nakon radnog sastanka planiran je obilazak kurije Janković u Kapela Dvoru, koja je obnovljena u sklopu EU projekta Drava4Enjoy te gospodarstvenika s područja Virovitičko-podravske županije.

Podsjetimo, u listopadu ove godine, zamjenici župana Sanja Bošnjak i Igor Pavković bili su u radnoj posjeti regiji Veneto, gdje su prezentirali mogućnosti stranih ulaganja u Virovitičko-podravsku županiju.

Ova radna posjeta će također biti prilika za razmjenu primjera dobre prakse pošto je regija Veneto jedna od uspješnijih regija po povlačenju EU sredstava za prekograničnu i transnacionalnu suradnju, te ruralni razvoj.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...