U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije održan je sastanak predstavnika gradova i općina s područja naše županije vezan uz sufinanciranje projekata u 2013. godini. Tema sastanka je vezana uz objavu Poziva za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2013. godini za Program održivog razvoja lokalne zajednice i Javnog poziva za dostavu projektnih ideja regionalnih razvojnih projekata. Sastank su, uz prisutne načelnike općina, predstavnike gradova i općina, vodile predstavnice VIDRA-e, Nataša Katalinić i ravnateljica Sanja Bošnjak.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije na svojim službenim Internet stranicama objavilo Poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2103. godini za Program održivog razvoja lokalne zajednice te Javni poziv za dostavu projektnih ideja regionalnih razvojnih projekata.

Rok za dostavu prijava je 15. travnja 2013. godine. Sve ostale informacije nalaze se na stranicama Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske Unije na adresi www.mrrfeu.hr.