U Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije, pod predsjedanjem župana Tomislava Tolušića, održan je sastanak Odbora za pripremu i održavanje 19. sajamske manifestacije Viroexpo. Na sastanku su, između ostaloga, utvrđene aktivnosti organizacijskih priprema za Viroexpo te prijave izlagača iz Zemlje partner Nizozemske, kojih je ukupno 11.

Uz izlagače iz Nizozemske, na sajmu SITEVI u Francuskoj koji je održan prošloga tjedna u Montpellieru dogovoreno je izlaganje francuskih poduzetnika i obrtnika koji će nastupiti na 19. sajmu Viroexpo.

Viroexpo 2014, od 24. do 26. siječnja u Virovitici

19. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2014. održava se od 24. do 26. siječnja 2014. godine u Virovitici. Na službenoj Internet stranici sajma (www.viroexpo.hr) može se preuzeti ili „on-line“ ispuniti prijavnica za sudjelovanje na Viroexpo-u 2014.

Od ove godine jedan od pokrovitelja je i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Pokrovitelji 19. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, uz Vladu Republike Hrvatske kao generalnog pokrovitelja, su Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o..