Održan sastanak Odbora za pripremu i održavanje 19. sajamske manifestacije Viroexpo koji će se održati u Virovitici od 24. do 26. siječnja 2014.

Sajamska manifestacija Viroexpo 2014. će se po devetnaesti put održati u Virovitici i to u terminu od 24. do 26. siječnja sljedeće godine. Na sastanku Odbora za pripremu i održavanje 19. sajma Viroexpo, koji je vodio direktor sajma Igor Andrović, dogovoreni su detalji oko tehničke pripreme sajma, izmjene na internet stranici www.viroexpo.hr, koordinacija oko privlačenja novih izlagača te poslovi vezani uz strane zemlje koje sudjeluju na sajmu. Stručna predavanja koja će se održavati u sklopu sajma biti će održana u konferencijskoj dvorani poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije, koji se nalazi odmah uz sajamski prostor Viroexpo.

Sljedeći, 19. po redu Viroexpo, održat će se na sajamskom prostoru u Virovitici od 24. do 26. siječnja 2014. godine. Zemlja partner 19. međunarodnog sajma Viroexpo je Nizozemska, a nova zemlja uz Nizozemsku je Azerbajdžan. Podsjetimo, organizatori i pokrovitelji sajma Viroexpo su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o., a medijski pokrovitelj Informativni centar Virovitica.