spot_img

Održan sastanak s vatrogascima

Objavljeno:

O aktualnom stanju u vatrogastvu VPŽ, obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak, razgovarala je sa Željkom Palkovićem i Stjepanom Venusom

U Uredu župana Virovitičko-podravske županije, održan je sastanak obnašateljice dužnosti župana Sanje Bošnjak i njezinih suradnika, Jasne Abramović pročelnice Ureda župana i Ivana Šempera pomoćnika pročelnice Ureda župana, s predstavnicima Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije, predsjednikom Željkom Palkovićem i zapovjednikom VZ VPŽ Stjepanom Venusom.

Na sastanku se govorilo o aktualnom stanju u vatrogastvu Virovitičko-podravske županije. Konstatirano je kako će se 16. lipnja održati skupština vatrogasne zajednice VPŽ, a natjecanja podmlatka i mladeži, te odraslih, zakazana su za 12., i 19. lipnja u Otrovancu i Gradini. Državno prvenstvo ove godine se održava u Puli.

U prigodom ovog sastanka, obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak, uputila je čestitke Stjepanu Venusu na nedavno dobivenom odlikovanju Redom Hrvatskog trolista za osobite zasluge u vatrogastvu, zaštiti od požara i spašavanja ljudskih života i materijalnih dobara prigodom 140. obljetnice osnivanja i kontinuiranog djelovanja Hrvatske vatrogasne zajednice.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni