Poduzetnici s područja Virovitičko-podravske županije sudjelovali na jednodnevnom seminaru o novom Zakonu o PDV-u koji je održan u organizaciji Poduzetničkog inkubatora

U prepunoj konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije održan je seminar s temom „Aktualnosti i primjena novog Zakona o PDV-u s primjenom od 1.7.2013. godine“. Na seminaru je sudjelovalo šezdesetak sudionika kojima su predavačice Miljenka Cutuvarić i Branka Remenarić iz Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika predstavile složene promjene u oporezivanju PDV-om.

Podsjetimo se, Poduzetnički inkubator izgrađen je u virovitičkoj Poduzetničkoj zoni 2, u sklopu projekta “E-inkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji” čija je vrijednost 7.201.619,00 kuna. Prema riječima voditelja Poduzetničkog inkubatora Igora Androvića ovo je još jedan u nizu seminara koje će se i ubuduće organizirati za stanare inkubatora i ostale poduzetnike, kako bi im se pomoglo te ih se educiralno u ranoj fazi poslovanja. Sve radionice i seminari biti će organizirani u sklopu projekta “E inkubator” čiji je nositelj Virovitičko-podravska županija.