Održan stručni skup koordinatora Školskih preventivnih programa

Objavljeno:

spot_img

U petak, 17. listopada, u velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, pod vodstvom pročelnice Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehnički kulturu, Vesne Šerepac, održan je stručni skup koordinatora Školskih preventivnih programa.

U skladu s dnevnim redom, na skupu se govorilo o modelima školskih preventivnih programa, o čemu je izvješće podnijela Snježana Konopek, voditeljica županijskog Stručnog vijeća za preventivne programe. Govorilo se i o dopuni vodiča „Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji“, jer je u planu novo, 6. izdanje vodiča.

Na skupu je bila riječ i o aktivnostima u sklopu programa „Zdrav za pet“ , kojim se u formi predavanja i radionica za učenike u odgojno-obrazovnim ustanovama nastoje prevenirati rizična ponašanja kod djece i mladih, te o planiranju preventivnih aktivnosti, s naglaskom na prevenciji nasilja među mladima, te o projektima vezanim za prevenciju i suzbijanje ovisnosti.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...