Održan uskršnji košarkaški kamp Virovitica 2013.

Objavljeno:

spot_img

U dvorani OŠ Ivane Brlić Mažuranić je od 25.-30. ožujka 2013. održan Uskršnji košarkaški kamp u organizaciji Košarkaškog kluba Virovitica1234 i Ženskog košarkaškog kluba Virovitica. Ukupno 50-tak igračica i igrača (8-15 godina) je podijeljeno u tri uzrasne skupine, svaka sa svojim prilagođenim programom rada i trenerom.

Na prijepodnevnim treninzima se uglavnom učilo i usavršavalo tehničke vještine, a na poslijepodnevnim elementi taktike, te igra i natjecanja. Treneri Robert Fritz, Nenad Vajagić, Filip Foret i Marin Ferenčević su potpuno zadovoljni s 20-tak sati odrađenih treninga, jednako kao djeca i njihovi roditelji. Posljednji dan kampa su obilježila natjecanja i izbori. Natjecalo se u šutiranju, košarkaškom poligonu i zakucavanju. Izabrane su najbolje frizure i tetovaže kampa, a kao najnadareniji su proglašeni Mia Šiljković i Branimir Denić.

Epitet najbolje igračice kampa je zaslužila Lucija Ivanac, a igrača Sven Petrović. Kamp je dobar uvod za tradicionalni Uskršnji turnir kadeta koji će se održati u subotu, 06. travnja 2013. U dvorani OŠ IBM će nastupiti ekipe KK Cedevita, KK Zagreb, KK Meteor Đakovo i KK Virovitica1234. Vjerujemo da će virovitički kadeti ostvariti dobar rezultat!

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...