Održan uzvratni susret „HU-CRO bike tour“

Objavljeno:

spot_img

U organizaciji Odsjeka za turizam HGK – Županijske komore Virovitica i Gradskog poglavarstva grada Szentlorinca i Trgovačko industrijske komore Szentlorinca, Mađarska, te Biciklističkih udruga: KEKS – Klub za ekspedicionizam i sport Virovitica (s biciklistima iz Virovitice i BjelovaRa) i Szentlorinc Kerekparos Klub, u Szentlorincu, u Mađarskoj, održan je uzvratni susret, „HU-CRO BIKE TOUR“, na kojem je sudjelovalo oko 60 sudionika, od čega 21 iz Hrvatske i predstavnici HGK – Županijske komore Virovitica.

Ispred Gradske vijećnice u Szentlorincu, pozdravne riječi biciklistima uputili su dr.Márk Győrvary gradonačelnik Szentlorinca, Pichler Imre zastupnik u mađarskom parlamentu i Milan Vanđura tajnik HGK ŽK Virovitica. Nakon uputa policije, šezdesetak biciklista iz Virovitice, Bjelovara i Szentlőrinca uputilo se na 34 km dugačku rutu po etapama – Szentlőrinc – Bükkösd – Hetvehely – Abaliget – Orfű.

Domaćin se pobrinuo da biciklistima ne nedostaju osvježavajući napitci kao ni pravi mađarski paprikaši na objedu pokraj jezera u Hetveheliy te u dječjem odmaralištu u Orfű, gdje su sudionike pozdravili predstavnici Generalnog konzulata RH u Pečuhu.

Prvo ovakvo druženje biciklista održano je u svibnju ove godine u Hrvatskoj, kada su se biciklisti odvezli od Lukača, preko Gradine i Suhopolja, Rezovaca i Milanovaca do virovitičkih Ribnjaka.

Sudeći po odazivu biciklista ali i podrške organizatora slijedi treća ruta i nastavak suradnje u promociji turizma dviju država, kod nas, na našim biciklističkim stazama.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...