Održan veliki predizborni skup koalicije HDZ-HSS-HSLS u prepunom Mjesnom domu u Mikleušu

Objavljeno:

spot_img

U prepunom Mjesnom domu u Mikleušu, održan je veliki predizborni skup koalicije stranaka HDZ-HSS-HSLS. Mnoštvo mještana općine Mikleuš, nazočilo je velikom predizbornom skupu na kojem su pozdravili saborskog zastupnika i predsjednika ŽO HDZ Virovitičko-podravske županije Josipa Đakića, kao i župana te dopredsjednika ŽO HDZ VPŽ Tomislava Tolušića, kao i njegovu zamjenicu Sanju Bošnjak. Na skupu su nazočni, pozdravili i kandidata za načelnika Milana Dundović i njegovog zamjenika Ivana Kanskog, kao i predsjednicu ŽO HSS-a VPŽ Anu-Mariju Petin, predsjednika županijskog HSLS-a Miroslava Venusa…

Na početku skupa, govorio je kandidat za načelnika Milan Dundović.

U ovoj općini mnogo se radilo u proteklih nekoliko godina. Oko nas su naša djela. Žalostan sam što to neki nisu prepoznali već su se bavili nebitnim stvarima. Ova općina ima proračun od oko 2 milijuna kuna, a u protekle četiri godine odradili smo investicija u vrijednosti 12 milijuna kuna i nikome nismo ništa ostali dužni. Naravno, za to smo zahvalni na pomoći Virovitičko-podravskoj županiji, saborskom zastupniku Josipu Đakiću, bez čije potpore toga ne bi bilo. U proteklih 8 godina smo imali pet puta državnu reviziju i u svih pet navrata nismo imali niti jednu primjedbu. Čak smo i u Hrvatskom saboru, među 428 općina, apostrofirani kao primjer općine s besprijekornim radom. Oni koji nas danas blate, ne znaju što to znači, ne znaju kako se boriti za svoju općinu. Oni govore da ako dođu na vlast da će svima dati otkaz, ukinuti nogometni klub… Zašto smo onda gradili sportsku dvoranu, zar ćemo djecu prepustiti ulici. Oni bi oprostili općinska dugovanja. Zar ne bi tada bili nepošteni prema onima koji su svoje obveze podmirili. Kada bi se to dogodilo, ovdje u Mikleušu bi imali scenarij kao u Novoj Bukovici gdje se četiri godine gotovo pa ništa nije radilo. Ja vas nikada nisam i neću iznevjeriti – zaključio je Milan Dundović.

Županijski predsjednik HSLS-a Miroslav Venus je obraćajući se nazočnima, između ostalog kazao:

– Volim doći u Mikleuš, jer sam ovdje 1991. godine, u vrijeme Domovinskog rata, bio među prvima koji su ušli u Četekovac i Balince. Neki to žele zaboraviti, zaboraviti koliko je ova općina stradala, ali mi to ne smijemo. Kako sam ja uvijek uz svoj grad, Slatinu, tako je i vaš načelnik Milan Dundović za svoju općinu Mikleuš. Budite i vi uz njega 2. lipnja.

Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić u Mikleušu je naglasio sljedeće.

U Mikleušu smo očekivali puno više, jer puno se napravilo u posljednje četiri godine. Osvrnite se oko sebe i vidjet ćete i novu sportsku dvoranu, obnovljenu školu, ceste i vodovodnu mrežu… Milan je to odlično radio i raditi će u budućnosti, jer ekipa koja bi to željela, ne može voditi niti mjesni odbor, kamoli općinu. Vi jako dobro znate tko je tko u Mikleušu, tko je kako i koliko radio. Dundović je uvijek bio marljiv i pošten, a oni koji žele doći na vlast, već imaju svoje scenarije. Oni žele sebi dijeliti zemlju kako im odgovara, zapošljavati svoju rodbinu, a to je loše za općinu. Zato, u nedjelju glasujte za Milana Dundovića.

Na kraju velikog predizbornog skupa govorio je saborski zastupnik i predsjednik ŽO HDZ-a Virovitičko-podravske županije, Josip Đakić.

– Zahvaljujem vam se na potpori, kako na listi za Županijsku skupštinu, tako i za našeg župana Tomislava Tolušića. Hvala vam jer smo u ostvarili veliku pobjedu, a da bi ona bila potpuna predstoji nam izborna utrka u četiri općine i gradu Slatini. Vjerujemo i u pobjedu 2. lipnja. U koaliciji s našim partnerima, slavili smo u cijeloj Virovitičko-podravskoj županiji. Danas, nažalost u Mikleušu imamo neke koji se inate, neke koji nude neostvarivo. Treba samo razlučiti ono što je dobro i marljivo, a to je vaš načelnik Milan Dundović sa svojom ekipom i nešto što to nije. HDSSB vam nudi pusta obećanja i oni nisu vrijedni naše prevelike pažnje. Oni gube rejting i kad tad će morati napraviti korak prema drukčijim odnosima. Budite podrška vašem poštenom i vrijednom načelniku Milanu Dundoviću. Odradio je mnogo projekata. I dok vam mi nudimo vrijedne i marljive ljude, neki drugi vam nude obmanu i laž. Mi stojimo iza Milana Dundovića i uvijek će imati našu punu potporu. Pozovite prijatelje i rodbinu i u nedjelju ostvarimo veliku pobjedu.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni