spot_img

Održana 25. obljetnica osnivanja HDZ-a za općinu Mikleuš

Objavljeno:

U Mjesnom domu u Četekovcu održana je 25. obljetnica osnivanja Hrvatske demokratske zajednice za općinu Mikleuš. Svečanoj obljetnici nazočili su predsjednik Županijskog odbora HDZ Virovitičko-podravske županije saborski zastupnik Josip Đakić, načelnici općina Milan Dundović (Mikleuš), Tomislav Durmić (Zdenci), Mato Damjan (Crnac), Željko Vencl (Nova Bukovica), Mirko Rončević (Čađavica), Hrvoje Miler (Špišić Bukovica), Dražen Pejić (Gradina), zamjenik načelnika Čačinaca Alen Jurenac i predsjednik Općinskog odbora HDZ Mikleuš, Ivan Kanski.

Prisutnima na obljetnici prvi se obratio predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Mikleuš Ivan Kanski koji je, između ostaloga, nabrojao sve odrađene i započete projekte na području općine Mikleuš te svim prisutnima zahvalio na vjernosti koju su poklonili HDZ-u svih ovih godina.

IMG_7444

U ime načelnika i gradonačelnika s područja Virovitičko-podravske županije 25. obljetnicu čestitao je i načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević, koji je između ostaloga naglasio:

– Što dalje teče mandat ove Vlade, sve više se osjeća kako nas ne vole. Najbolji primjer su javni radovi, jedino našoj županiji kasne i jedino su naši zahtjevi išli na dodatnu provjeru, ali nam je javljeno da se broj svih prijavljenih mora smanjiti. U Osječko-baranjskoj taj se problem nije pojavio, tamo je sve pušteno onako kako je traženo. To je jedan od razloga zašto ćemo na sljedećim izborima maknuti ove nesposobne, kako bi svi dobili priliku raditi, pa makar i u javnim radovima… – rekao je Mirko Rončević

Nazočnima se obratio i tajnik Mladeži HDZ Virovitičko-podravske županije Siniša Horvat koji je rekao:

– Ova Vlada djeluje kao da su svi na nekim halucinogenim drogama. Obilaze županije i pričaju ljudima kako je sve divno i krasno, kako smanjuju nezaposlenost i kako raste BDP. Uzevši u obzir da je Hrvatsku za vrijeme njihove vladavine napustilo toliko mladih koliko jedan Vukovar ima stanovnika – smatram da je vrijeme da odu. Moraju otići kako naši prijatelji, mladi ljudi, ne bi više morali napuštati ovu lijepu zemlju – naglasio je Siniša Horvat.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ VPŽ Josip Đakić čestitao je nazočnima 25. obljetnicu te u svom govoru, između ostalog, rekao:

– Kao što je to u svoj program prvi predsjednik Tuđman stavio, Hrvatska je postala Europska država. Tu i sve ostale njegove zadaće ostvarila je Hrvatska demokratska zajednica. Vrijeme je da se u RH ostvari ono što svaki Hrvat očekuje, a to je blagostanje, bolji život, poštena vlast, mladi i sposobni kadrovi u ministarstvima. Do sada smo mislili da su oni nesposobni, a sada smo uvjereni da je namjera ove vlasti da uništi Hrvatsku i Hrvate. Premijer Milanović obilazi svijet i govori ljudima da je ovo slučajna država. Oni koji su napustili Hrvatski sabor kada se glasalo o našem suverenitetu, promjenili su zakon tri dana prije ulaska u EU kako udbaše i ubojice ne bi morali izručiti sudu. I to one koji su ubijali Hrvate po cijelom svijetu. Još jednom vam se zahvaljujem na potpori koju ste dali na izborima Predsjednici Republike Hrvatske, Kolindi Grabar-Kitarović. Uvjeren sam da ćete i na sljedećim izborima, isto tako dati podršku Hrvatskoj demokratskoj zajednici i koaliciji okupljenoj oko naše stranke. Ne mislite valjda da ovi koji žele ukinuti male općine, žele dobro vama i Mikleušu i Četekovcu – dodao je Đakić. (www.hdz-vpz.com)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni