Održana akcija „Volim te svaki dan!“

Objavljeno:

U četvrtak, 14.02. povodom Valentinova uz moto „Volim te svaki dan!“ udruga S.O.S. telefon Poziv u pomoć održala je akciju podjele promotivnih materijala i informiranja građana o problematici nasilja nad ženama.

Unatoč vremenskim (ne)prilikama, akciju je posjetio velik broj građana. Akcijom smo željeli ukazati da svaki dan treba biti bez nasilja, ali i to da, nažalost i danas, kad je Dan zaljubljenih, postoje brojne osobe koje trpe nasilje te da to nije samo njihova briga i problem, već problem društva u cjelini. Zato je važno senzibilizirati građane za tu problematiku i poticati ih da se i oni aktivno uključe u borbu protiv tog problema.

Akcija je organizirana u sklopu projekta “Sigurno mjesto” kojeg financijski podržava Europska unija a financiran iz programa IPA 2009 “Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu programa pružanja inovativnih socijalnih usluga u područjima od posebne državne skrbi”.

Cilj projekta je jačanja uloge, kapaciteta i suradnje organizacija civilnog društva i lokalnih aktera u pružanju inovativnih socijalnih usluga za žrtve rodno uvjetovanog nasilja u područjima od posebne državne skrbi, kroz edukaciju, umrežavanje te razvoj i implementaciju minimalnih standarda u radu sa žrtvama rodno uvjetovanog nasilja.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni