Održana edukaciju o cikloturizmu i predstavljanje projekta Bicikademija

Objavljeno:

spot_img

U Hotelu Kurija Janković u Kapeli Dvoru održana edukaciju o cikloturizmu i predstavljanje projekta Bicikademija

Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji s Udrugom marketinških aktivnosti Lima iz Slavonskog Broda, u prekrasno uređenom Hotelu Kurija Janković u Kapela Dvoru, održala je edukaciju o cikloturizmu i predstavljanje projekta Bicikademija.

Na edukaciji su sudjelovali svi predstavnici turističkih zajednica s područja Virovitičko-podravske županije, kao i razvojnih agencija te i predstavnici turističkog poduzetništva. Njih su gosti predavači upoznali o suvremenim cikloturističkim mogućnostima na području Hrvatske, a naročito kontinentalnog dijela u kojem je on puno primjenjiviji nego je to u drugim destinacijama.

Govorilo se o iznimno zanimljivim i razrađenim projektu Bicikademija koji se uspješno provodi na istoku Hrvatske već nekoliko godina, u svih pet slavonskih županija gdje spada i Virovitičko-podravska.

Inače, projekt Bicikademija je sufinanciran sredstvima Ministarstva turizma i predstavlja inovativan pristup promociji određenog područja kao poželjne cikloturističke destinacije.
Demonstratori na ovoj edukaciji su bili: Jesenka Ricl, predsjednica Hrvatskog društva kulturnog turizma i Krešimir Herceg, voditelj projekta Bicikademija. Inače, edukativna radionica je simbolično održana u Hotelu Kurija Janković u kapela Dvoru koji je jedan od najistaknutijih cikloturističkih punktova našeg područja. (Fotografija: Josip Mikolčić)

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...