spot_img

Održana Izborna skupština HDSSB-a za općinu Gradina

Objavljeno:

Jučer ,15. ožujka s početkom u 19 sati , u Mjesnom domu u Detkovcima održala se je Izborna skupština HDSSB-a za općinu Gradina na kojoj je za predsjednika izabran Danijel Potonjac.

Održana Izborna skupština HDSSB-a za općinu Gradina

Izbornoj skupštini su nazočili čelnici stranke, predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin, saborski zastupnici Krašimir Bubalo i Dinko Burić, predsjednik HDSSB-a Virovitičko-podravske županije i saborski zastupnik Igor Čeček, predsjednik Mladih HDSSB-a Marin Medved, te mnogi drugi iz vodstva stranke Virovitičko-podravske županije.

Mnoštvu članova i simpatizera obratili su se čelnici HDSSB-a koji su se osvrnuli na posljednjih 10 godina rada stranke , ali i na nedavne okolnosti novih udaraca koje su vlasti i oporba pokušali nanijeti HDSSB-u ponovnim pritvaranjem utemeljitelja HDSSB-a Branimira Glavaša. Istaknuli su da nitko u povijesti Republike Hrvatske nikada nije pritvaran 6 puta poput hrvatskog generala Glavaša.

Smatraju da je HDSSB takvom progonu izložen isključivo zbog svoje dosljednosti i neovisnosti o lijevima i desnima u provođenju svog ruralnog, ali i nacionalnog programa. Naglasili su kako stranka mora ostvariti relevantan broj saborskih mandata , bez kojih se neće moći sastaviti nova Vlada.

HDSSB neće ni s lijevima ni s desnima , ni s HDZ-om ni sa SDP-om, jer ni jedni ni drugi do sada nisu pokazali ozbiljnost u vođenju država što se očituje trenutnim stanjem. HDSSB se sve vrijeme zalaže za decentralizaciju, odnosno okrupnjavanje županija u pet regija s ciljem lakšeg iskorištavanja potpora iz EU fondova, a u kojima su stručnjaci iz HDSSB-a Osječko-baranjske županije pokazali da mogu i znaju.

Predsjednik HDSSB-a Virovitičko-podravske županije Igor Češek ,poslije pozdrava svim nazočnima i gostima iz vrha stranke, osvrnuo se je na probleme koji more županiju :

Život u Najslađoj županiji je itekako gorak

-Najslađa županija, kako neki govore, samo po kojim kriterijima? Osvrnimo se oko sebe, u ”najslađoj županiji” život je itekako gorak, stopa nezaposlenosti među najvišim je u republici Hrvatskoj, prema indeksu razvijenosti na posljednjem smo mjestu, omjer zaposlenih i umirovljenika nam ne ide u korist, ovakvo stanje neće popraviti biciklističke staze i novoobnovljene kurije, nama trebaju konkretne mjere kojima će se otvoriti radna mjesta, treba nam povoljna poduzetnička klima, treba nam briga za svakog pojedinca, bez obzira na političke boje. Idemo raditi na dobrobit svakog stanovnika Virovitičko-podravske županije, a uz pomoć HDSSB-a to možemo-pozvao je članove na opću mobilizaciju Igor Češek.

Novoizabrani predsjednik HDSSB-a općine Gradina , Danijel Potonjac ,na kraju se zahvalio članovima na izboru , te napomenuo da će ustrajno raditi na jačanju stranke u općini Gradina.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni