Održana Konvencija Gradske organizacije Foruma seniora SDP

Objavljeno:

spot_img

U prepunoj velikoj sali za sastanke SDP Virovitice, održana je godišnja Izvještajna Konvencija Gradske organizacije Foruma seniora SDP Virovitice te Županijske organizacije Foruma seniora SDP Virovitičko-podravske županije. Izvještaje su podnijeli predsjednici ova dva foruma, Đurđica Ivoš i Zdenko Deskar, naglasivši pritom bitnije poslove koje su u suradnji sa strankom tijekom proteklih godinu dana odrađivali. Đurđica Ivoš je istaknula sudjelovanje članova foruma u svim akcijama koje je provodio SDP ali i niz aktivnosti koje je forum samoinicijativno osmišljavao i realizirao. Zahvalila se svim kolegicama i kolegama, među kojima je i značajan broj nestranačkih članova, koji su dali doprinos u ostvarenju paniranog. Zdenko Deskar izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost svima koji su u svakom trenutku bili spremni pomoći da rad foruma seniora bude na primjerenoj razini kao što je to već nekoliko godina u kontinuitetu. Ozbiljnost svojeg rada pokazali smo i provođenjem ankete među žiteljima ove županije gdje smo intervjuirali više od 1200 ljudi koji su dali odgovore o zdravstvenom i socijalnom stanju, zaključio je Deskar.

Nakon ova dva izvještaja članovima obiju konvencija obratio se predsjednik Socijaldemokratskog Foruma seniora Hrvatske, Duško Plećaš. Na samome početku pohvalio je rad županijskog i gradskog foruma kao jedne od najaktivnijih te naročito aktivnih u radu državnog Foruma seniora. Istaknuo je da je među značajnijim postignućima ovog foruma i odlična suradnja s forumom žena ali pogotovu forumom mladih, gdje su pokazali da starosna barijera između ovih opcija ne predstavlja barijeru u provođenju aktivnosti sa zajedničkim ciljem: uspješna prezentacija socijaldemokracije te realizacija zadataka od općeg interesa.

Uz Plećaša, skupu su prisustvovali i Ivo Kozolić, potpredsjednik FS grada Zagreba te Božidar Vidović, predsjednik Foruma seniora SDP Zagreba. Vidović je čestitao na organizaciji ovakvoga skupa te istaknuo odlične i zapažene rezultate Virovitičkih seniora na natjecanju u Zagrebu što je dodatni pokazatelj dobre organiziranosti SDP-ovog Foruma seniora Virovitice i Virovitičko-podravske županije.

Kandidat za župana VPŽ i predsjednik SDP naše županije, saborski zastupnik Tomislav Žagar zahvalio je seniorima na svim akcijama kojima su u velikoj mjeri doprinijeli kvaliteti rada stranke u cijelosti te obećao pomoć i suradnju kod svih značajnijih projekata koje će odrađivati Forum. Naglasio je zasluge Dragutina Vukušića u formiranju stranke a pogotovu Foruma seniora na lokalnoj i na državnoj razini te njegovu ustrajnost kod svakog zadatka što nam pokazatelj mora biti i danas. Izvijestio je prisutne o nekim planovima iz domene gospodarstva i poljoprivrede te izrazio uvjerenje u dobar rezultat naših kandidata na lokalnim izborima do kojih nas čeka još veliki posao.

Damir Barić, kandidat za gradonačelnika Virovitice pozdravio je prisutne te izvijestio o trenutnim aktivnostima oko priprema za svibanjske izbore. Napomenuo je da stranka i njeni forumi moraju funkcionirati svakodnevno tijekom godine ali i da je neizbježno u ovom vremenu najviše pozornosti posvetiti izborima koji su pred nama. Zacrtan je cilj koji nema alternativu a to je pobjeda u što više općina i gradova kao i samoj županiji. I takav rezultat bit će jamstvo lakšeg provođenja državne politike i na lokalnoj razini.

 

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Gradu Virovitici čista petica za transparentnost proračuna

Institut za javne financije predstavio je u utorak, 29....

Što Grad Virovitica planira s djecom koja su ostala bez upisa u dječji vrtić?

– Grad Virovitica je u proteklih nekoliko godina uložio više...

Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Virovitice

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice, održanoj u...

U Grčkoj pao osumnjičenik za zločine u Voćinu i Humu: Htio ići na ljetovanje, čeka ga izručenje RH

Grčka policija privela je u ponedjeljak 59-godišnjeg državljanina Srbije...