Održana početna konferncija projekta IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska TOUR-PACK

Objavljeno:

spot_img

U utorak, 17. ožujka, u prostorijama VIDRA-e – Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije – Virovitica, održana je početna konferencija projekta TOUR-PACK.

Projekt TOUR-PACK još je jedan projekt iz trećeg poziva Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska, a koji je s provedbom započeo 1. ožujka ove godine.

Projekt se odnosi na sektor turizma, a glavni cilj je osmišljavanje i promocija turističkih paketa u prekograničnoj regiji na temelju regionalnih prirodnih, kulturnih i povijesnih karakteristika. Voditelj projekta je Centar za poduzetništvo Somogy županije iz Kaposvára, a partneri na projektu su VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, grad Koprivnica te grad Barcs. Ukupna vrijednost projekta je 180.233,35 EUR.

U uvodnom dijelu konferencije prisutne je pozdravio ravnatelj Razvojne agencije VIDRA Tomislav Petric, nakon čega je predstavljen nositelj projekta Centar za poduzetništvo Somogy županije te projektni partneri: Grad Barcs, Grad Koprivnica i Razvojna agencija VIDRA. Osim projektnih partnera na konferenciji je sudjelovao predstavnik Zajedničkog tehničkog tajništva gospodin András Tálos.

Konferenciji će uslijediti sastanak projektnog tima kako bi se koordinirale daljnje aktivnosti na projektu.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...