Održana promocija edukativne slikovnice za djecu “Neobična želja”

Objavljeno:

Jučer 13. prosinca u dvije odgojne skupine Dječjeg vrtića Cvrčak Virovitica, održane su promocije edukativne slikovnice za djecu pod nazivom Neobična želja, autorice Ivanke Vusić, kojom se u prigodnom Božićnom ozračju, promiče važnost korištenja dječjih sjedalica i sigurnosnog pojasa prilikom prijevoza u vozilu.

Policijska službenica koja je održala promociju, slikovnicu i njezin edukativni sadržaj iskoristila je za održavanje radionica sa djecom na temu kada i zbog čega obavezno treba koristiti dječju sjedalicu i vezati se u njoj, baš svaki puta kada se voze u automobilu.

Ove dvije radionice su održane u nizu u kojem je održano već 18 takvih radionica sa polaznicima Dječjeg vrtića Cvrčak Virovitica i Dječjeg vrtića Zeko Slatina, a održavanje ovakvih radionica nastaviti će se sve do Božića, kako u ova dva vrtića, tako i u Dječjem vrtiću Suncokret u Slatini i osnovnoj školi u Špišić Bukovici, jer svi bi trebali saznati kako umalo nismo dobili Božićne darove, jer Djed Mraz nije vezao sigurnosni pojas.

Nakon održavanja radionica primjerak slikovnice će biti ostavljen svim vrtićima i osnovnim školama u kojima se održavaju nastave „male škole“, a nakon održanih promocija u knjižnicama slikovnice su dostupne za posudbu u knjižnicama u Virovitici, Slatini, Orahovici i Pitomači.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni