Održana promocija slikovnice „Pružam ti ruku“ koja govori o prevenciji ovisnosti

Objavljeno:

spot_img

Danas je u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije s početkom u 10,00 sati održana promocija nove slikovnice pod nazivom „Pružam ti ruku“, koja je namijenjena učenicima prvih razreda osnovnih škola, a govori o prevenciji ovisnosti. Promocija je održana kao uvodna aktivnost u mjesec borbe protiv ovisnosti.

Slikovnicu su predstavili autori Vesna Šerepac, pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti Virovitičko-podravske županije, Miroslav Venus, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo „Sveti rok“ Virovitičko-podravske županije i Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“. Promociji su nazočili učenci – predstavnici prvih razreda iz škola s područja grada Virovitice i općina Lukač, Pitomača, Gradina i Suhopolje, sa svojim učiteljima i pedagozima.

Promocija je, kasnije tijekom dana, održana u Slatini i Orahovici za područja grada i okolnih općina. Nakon kratke prezentacije, učenicima su podijeljene slikovnice koje će oni dalje podijeliti ostalim prvašima u svojim školama.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...