Održana radionica izrade poslovnih planova

Objavljeno:

spot_img

U prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, područnog ureda Virovitica održana je edukacija za osobe koje namjeravaju pokrenuti vlastiti poduzetnički poduhvat ili su nedavno pokrenuli samostalnu djelatnost. Edukaciju je predvodila voditeljica ureda za gospodarstvo i EU projekte u VIDRA-i – agenciji za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije Neda Martić obuhvativši teme „Start-up“ i Poslovni plan (teorijski i praktični dio). Anita Tenžera, stručna suradnica za gospodarski razvoj i EU projekte, govorila je o gerila marketingu, alternativnom marketingu za mlade poduzetnike.

Cilj seminara bio je podizanje razine spremnosti poduzetnika početnika za pokretanjem vlastitog poslovanja. Po završetku edukacije 21 polaznik je dobilo certifikat o uspješno položenom programu koji je za sve polaznike bio besplatan uz sufinanciranje Ministarstva poduzetništva i obrta, Virovitičko-podravske županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, područni ured Virovitica i VIDRA-e – agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...