Održana radionica „Od ideje do projekta“

Objavljeno:

Dana 16.09.2016. godine s početkom u 10.30 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Slatina održana je radionica za organizacije civilnog društva u sklopu programa e-misija* pod nazivom ”Od ideje do projekta”, a vodila ju je Gordana Ramač, djelatnica Centra za civilne inicijative iz Zagreba.

Cilj radionice bio je uvesti predstavnike/ce organizacija civilnog društva s područja Grada Slatine i Virovitičko-podravske županije u pripremanje projektnih prijedloga usmjerenih na domaće donatore kao što su ministarstva, tijela državne uprave, zaklade, tvrtke, banke i slično. Radionica je bila organizirana tako da se sudionicima detaljno opisao svaki korak pripreme projektnog prijedloga, a nakon toga sudionici su se podijelili u grupe kako bi pokušali osmisliti svoju ideju i pravilno ju oblikovati. Sudionici su proširili svoje znanje i o izradi proračuna, definiranju projektnih ciljeva i plana aktivnosti tijekom provedbe projekta.

Interaktivnim radom na radionici, sudionici su proširili svoja znanja o cjelokupnom procesu izrade projektnog prijedloga kao i o provedbi samog projekta.

*Program e-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. Virovitica u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni