Održana Skupština Poslovnog parka Virovitica“ – gradska tvrtka i ove godine poslovala pozitivno

Objavljeno:

U prostorijama gradske tvrtke Poslovni park Virovitica d.o.o na Trgu bana Josipa Jelačića, u Palači Pejačević, održana je Skupština društva. Skupštinom je predsjedao gradonačelnik i predsjednik Skupštine društva Ivica Kirin, a između ostalog donesena je Odluka o usvajanju financijskog izvještaja trgovačkog društva Poslovni park Virovitica d.o.o. za 2015. godinu i Odluka o raspodjela dobiti društva za 2015. godinu. Donesena je i Odluka o davanju suglasnosti Skupštine društva na prijedlog Pravilnika o sistematizaciji i koeficijentima složenosti radnih mjesta u trgovačkom društvu Poslovni park Virovitica d.o.o.

Iz izvješća se moglo zaključiti da je tvrtka Poslovni park i ove godine poslovala pozitivno odnosno ostvarila dobit u iznosu od 130.455,00 kuna pri čemu je povećan prihod kroz nove djelatnosti kao što je organizacija auto sajma i buvljaka dok je povećanje rashoda u najvećoj mjeri bilo usmjereno prema uređenju bivšeg Doma HV-a kroz uređenje dvorane, sanitarnih čvorova i krečenje samog objekta.

Gradonačelnik Ivica Kirin uz pohvalu djelatnicima i v.d. direktoru Mariju Klementu, istaknuo je zadovoljstvo što Poslovni park Virovitica ide prema tome da postane regionalna tvrtka te je odlučeno da se i dobit raspodjeljuje unutar same tvrtke, a sve u cilju da se ne zaustavi daljnji razvoj. (Virovitica.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U Virovitičko-podravskoj županiji 38,4 posto manje Srba, ostaju bez prava na izbor zamjenika župana

Konačni rezultati popisa stanovništva provedenog 2021., objavljeni prošli četvrtak,...

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...