Održana svečana promocija 30 stručnih prvostupnika Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici

Objavljeno:

Promocija stručnih prvostupnika

U svečanoj dvorani “Viro” Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 18. prosinca održana je svečana promocija stručnih prvostupnika ekonomije, smjerova Informatički menadžment, Menadžment ruralnog turizma i Poduzetništvo usluga. Ukupno je promovirano 30 prvostupnika ekonomije.
Promocija stručnih prvostupnika

Svečanosti promocije nazočili su, između ostalih saborski zastupnik Josip Đakić, predsjednik Upravnog vijeća Visoke škole i saborski zastupnik Tomislav Žagar, župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, zamjenik gradonačelnika Virovitice Ivan Sić, načelnik Općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler…

Promocija stručnih prvostupnika

U sklopu svečanosti promocije dodijeljeno je Priznanje za promicanje međunarodnog ugleda Visoke škole Virovitica Ivi Ribić i Barbari Domović te Dekanova nagrada Dominiku Suku.

Promocija stručnih prvostupnika

Od ove godine, zahvaljujući trudu Visoke škole, ali i Virovitičko-podravske županije, studentima na Visokoj školi Virovitica omogućen je nastavak studiranja na diplomskoj razini, odnosno na 4. i 5. godini kroz izvođenje specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžmenta, smjerovi: Destinacijski menadžment i Menadžment malih i srednjih poduzeća. Također, podnesena je aplikacija za izgradnju Studentskog doma, koji će se financirati iz Strukturnih fondova EU. Time će biti osigurana bolja dostupnost usluga obrazovnih ustanova za veći broj studenata kako iz naše, tako i iz susjednih županija te će ujedno biti završena priča studentskog kampusa u Virovitici.

Promocija stručnih prvostupnika

Župan Tomislav Tolušić između ostalog je istaknuo:

U prvom redu želim uputiti čestitke svim našim diplomantima koji se zahvaljujući svom trudu, trudu njihovih roditelja, trudu zaposlenika Visoke škole, od danas mogu pohvaliti titulom akademski obrazovanog građanina. Iznimno smo ponosni na to što je naša županija jedno od mjesta u RH gdje se obrazuju mladi, a nadam se u budućnosti i vrhunski stručnjaci – rekao je župan Tolušić.

Promocija stručnih prvostupnika

Promocija stručnih prvostupnika

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni