Održana zajednička 3. sjednica Turističkog vijeća i 3. sjednica Skupštine Turističke zajednice VPŽ

Objavljeno:

spot_img

Zajednička 3. sjednica Turističkog vijeća i 3. sjednica Skupštine Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, održana je u srijedu, 23. prosinca, u maloj županijskoj vijećnici u Virovitici. Sjednici je predsjedao predsjednik Turističke zajednice VPŽ, župan Tomislav Tolušić.

Turističko vijeće

U skladu s dnevnim redom, usvojen je zapisnik s 2. sjednice Turističkog vijeća i 2. sjednice Skupštine, a Izvješće o radu Turističke zajednice u protekloj godini s rebalansom financijskog plana, podnijela je direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije Martina Jakelić. Jakelić se osvrnula i na provedene aktivnosti Turističke zajednice u prethodnoj godini, kao i planirane za sljedeću godinu. Prva značajnija aktivnost Turističke zajednice VPŽ u sljedećoj godini je 21. međunarodni sajam gospodarstva obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, koji predstavlja vrhunski gospodarsko-turistički oblik ponude.

Programe rada i financijske planove turističkih zajednica nižeg ustroja s područja Virovitičko-podravske županije podnijeli su direktori turističkih ureda, odnosno predstavnici turističkih zajednica.

Na sjednici se govorilo i o tekućim i provedenim aktivnostima županijske Turističke zajednice te o manifestacijama u organizaciji turističkih zajednica nižeg ustroja.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...