Virovitičko-podravska županija povodom obilježavanja Dana županije, organizira natjecanje za najbolju selfie fotografiju. Na natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, izuzev službenika i namještenika Virovitičko-podravske županije, a selfie fotografija mora biti vlastoručno snimljeni autoportret autora (sam ili s drugim osobama). Fotografija, uz navedene osobe, treba sadržavati prepoznatljiv motiv Virovitičko-podravske županije (npr. priroda, kulturni ili povijesni objekti, kulturni ili zabavni događaji). Dakle, na vama je samo da iskoristite lijepo i sunčano vrijeme, obiđite kulturno-povijesne znamenitosti i prirodne ljepote koje krase našu županiju te budete cool i originalni.

Najbolja selfie fotografija izabrat će se u dvije kategorije:

  • Selfie fotografija koja je u galeriji fotografija na službenoj Facebook stranici Virovitičko-podravske županije dobila najviše glasova (lajkova)
  • Selfie fotografija koju izabere Povjerenstvo.

Autori najboljih fotografija u svakoj kategoriji bit će nagrađeni poklon paketom u vrijednosti 300,00 kuna (selfie štap i proizvodi s područja Virovitičko-podravske županije).

Selfie fotografije s osobnim podacima šaljite na e-mail vpzselfie@gmail.com u razdoblju od 4. kolovoza 2015. do 23. kolovoza 2015. godine. Prikupljene fotografije bit će objavljene u galeriji fotografija na službenoj Facebook stranici Virovitičko-podravske županije te će u razdoblju od 24. kolovoza 2015. do 30. kolovoza 2015. godine trajati glasovanje (lajkanje) za najbolju selfie fotografiju.

Više o natječaju možete saznati OVDJE.