U okviru „Dana otvorenih vrata EU projekata“ s područja naše županije predstavljaju se „Zajedno kroz prirodoslovlje“, „Poduzetnik kroz cijeli život“ i „Panonski drvni centar kompetencija“

Objavljeno:

spot_img

U okviru „Dana otvorenih vrata EU projekata“ s područja naše županije predstavljaju se „Zajedno kroz prirodoslovlje“, „Poduzetnik kroz cijeli život“ i „Panonski drvni centar kompetencija“

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji se održavaju do 13. svibnja 2017. godine.

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.
S područja Virovitičko-podravske županije predstavljaju se tri projekta: „Zajedno kroz prirodoslovlje“

(predstavljanje je održano 6. svibnja u Gimnaziji Petra Preradovića Virovitica), „Poduzetnik kroz cijeli život“ i „Panonski drvni centar kompetencija“ koji je dobio priznanje kao jedan od 20 najboljih EU projekata u Hrvatskoj.
Vrata „Panonskog drvnog centra kompetencija“, Poduzetnička zona II. Virovitica, bit će otvorena u ponedjeljak 8. svibnja od 11,00 do 15,00 sati, dok će se projekt „Poduzetnik kroz cijeli život“ predstaviti u Hrvatskom domu u Slatini u utorak 9. svibnja od 11,00 sati. (www.pvz.hr, strukturnifondovi.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Odgođen Viroexpo 2022.

Jubilarno 25. izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede...

Do kraja mjeseca u promet će biti puštena spojna cesta Gajeva – Vinkovačka

Radovi na jednom od dugo očekivanih projekata – spojnoj...