Oliveru Bešiću prva i treća nagrada Salona fotografije Vinkovci

Objavljeno:

spot_img
One Way Ticket
One Way Ticket

Fotoklub Vinkovci s velikim zadovoljstvom objavio je jučer rezultate selekcije radova za natječajnu nacionalnu izložbu Salona fotografije Vinkovci 2013. Na temelju natječaja Fotokluba Vinkovci za prijam fotografija na Salon fotografije Vinkovci 2013. selektor Salona Stanko Herceg je za izložbu od pristigle 922 fotografije 238 autora odabrao 93 fotografije 62 autora.

Najuspješnijim autorima dodijeljene su po tri nagrade za kolekcije i pojedinačne radove, te pohvale zapaženim kolekcijama radova i pojedinačnim radovima. Prvu i treću nagradu za pojedinačnu fotografiju osvojio je Oliver Bešić iz Virovitice za fotografije “One Way Ticket” i “Piknik”, a drugu nagradu za pojedničanu fotografiju dobila je Branka Sekulo iz FK Marin Getaldić iz Dubrovnika za fotografiju “Barber Shop”. U konkurenciji za kolekciju fotografija prvu nagradu odnijela je samostalna autorica Tena Pavletić, drugu nagradu dobio je Goran Jović, također samostalni autor, a treću Stipe Surać.

Piknik
Piknik

Grand Prix Salona bit će objavljen na dan otvorenja Salona fotografije Vinkovci 2013. koji se u vinkovačkoj Meraji održava od 19. travnja do 12. svibnja. Grand Prix se dodjeljuje kao posebna nagrada i priznanje autoru koji se svojim pristupom, idejom ili kvalitetom izdvaja od svih drugih radova pristiglih na natječaj za nacionalnu izložbu Salon fotografije Vinkovci 2013.

R.Mesić
Glas Slavonije

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni