Opća bolnica Virovitica ide u sanaciju. Dužna je 21 milijun kuna!

Objavljeno:

spot_img

U Velikoj županijskoj vijećnici održana je sjednica Skupštine Virovitičko-podravske županije. Sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik Županijske skupštine Josip Novogradec, nazočili su župan Tomislav Tolušić, zamjenici župana Zdravko Dijaković i Zvonimir Koić, zamjenici predsjednika Sanja Kirin i Đuro Matovina, tajnik Ivan Horvat…

Sjednica je započela aktualnim satom, na kojoj su župan Tomislav Tolušić i ravnateljica Opće bolnice Virovitica odgovarali na pitanja vezana uz sananciju bolnice. Jedna od tema aktualnog sata bilo je pismo predsjednika skupštine Josipa Novogradeca ministru poduzetništva i obrta gospodinu Gordanu Marasu u kojemu govori o problemima u hrvatskom obrtništvu i predlaže donošenje novog Zakona o obrtu, domaćoj radinosti i sporednim zanimanjima.

Najveće zanimanje klubova vijećnika izazvala je posljednja, 27., točka dnevnog reda, koja govori o sanaciji Opće bolnice Virovitica. Odluka o pozivu na sanaciju usvojena je jednoglasno.

Podsjećamo, dug koji trenutno ima bolnica iznosi 21 milijun kuna, a od toga je 19 milijuna kuna na ime lijekova.

Vijećnici Županijske skupštine, u sazivu od 2009. do 2013. godine, fotografirali su se ispred zgrade Virovitičko-podravske županije. Tradicionalno fotografiranje, koje se obavlja po završetku vijećničkog mandata, obavilo se jer je današnja 20. sjednica posljednja u ovom sazivu, zbog lokalnih izbora koji će se održati ove godine u svibnju. Podsjetimo, ovo je peti mandat skupštinara u Županijskoj skupštini koji od 1993. godine djeluju u četverogodišnjim mandatima.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...