Osnovana Zajednica klubova liječenih alkoholičara Virovitičko-podravske županije

Objavljeno:

spot_img

U petak 24. listopada 2014. godine osnovana je Zajednica klubova liječenih alkoholičara Virovitičko-podravske županije. Osnovačka skupština održana je u zgradi Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije iz kojega je i pokrenuta inicijativa za osnivanjem ove nove županijske udruge.

Zavodu za javno zdravstvo ove je godine Ministarstvo zdravlja odobrilo projekt pod nazivom „Proaktivna skrb o mentalnom zdravlju obitelji; savjetovališni i preventivni postupci usmjereni pomoći u organizaciji slobodnog vremena“ kojim je, između ostaloga, planirano i osnivanje Zajednice klubova liječenih alkoholičara Virovitičko-podravske županije. Na ovaj način Zavod za javno zdravstvo daje snažan poticaj liječenju alkoholičara i rehabilitaciji liječenih alkoholičara u našoj županiji.

P1090843

Prvi sastanak inicijativne skupine stručnjaka održan je u petak 21. ožujka 2014. godine u Zavodu za javno zdravstvo, a evo sedam mjeseci nakon toga ostvario se plan o ujedinjavanju svih klubova liječenih alkoholičara koji djeluju na području Virovitičko-podravske županije u zajedničku udrugu.

P1090844

Klubovi liječenih alkoholičara u Virovitičko-podravskoj županiji (Udruženje klubova liječenih alkoholičara Slatina, Udruga klubova liječenih alkoholičara Virovitica i Klub liječenih alkoholičara Pitomača) i nadalje će funkcionirati kao samostalne organizacije, a potreba za boljom stručnom podrškom, suradnjom i umrežavanjem uvjetovala je njihovo povezivanje na županijskoj razini.

P1090849

Izabrana su radna tijela udruge, a za prvu predsjednicu Zajednice klubova liječenih alkoholičara Virovitičko-podravske županije izabrana je liječnica Marija Turk-Kuči.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni