Osnovna škola Suhopolje dočekala novo polugodište u toplijem i ljepšem izdanju

Objavljeno:

spot_img

Virovitičko-podravska županija, u posljednjih 6 godina, uz izgradnju novih škola i športskih dvorana, redovito ulaže u obnovu starih škola i poboljšanje tehničkih uvjeta kako bi učenici mogli pohađati nastavu u sigurnijim i ugodnijim uvjetima.

Osnovna škola Suhopolje ušla je u drugo polugodište u toplijem i vidno ljepšem izdanju. Nekadašnji metalni spoj škole i školskog restorana zamijenjen je energetski učinkovitijom PVC stolarijom, zahvaljujući čemu je škola postala mnogo prikladnija za odgojno-obrazovni rad.

U OŠ Suhopolje ne kriju zadovoljstvo učinjenim te zahvaljuju županu Tomislavu Tolušiću koji je poslušao njihove prijedloge i molbe pokazavši time još jednom kako su djeca na prvom mjestu.

Podsjetimo, u mandatu župana Tomislava Tolušića izgrađeno je i obnovljeno više od 30 škola i 5 školskih športskih dvorana. Prošle, 2014. godine otvorene su područne škole u Sedlarici i Rogovcu, Srednja škola Stjepana Sulimanca u Pitomači te studentski restoran i caffe bar „Škola“, a uskoro će biti otvorena i nova Područna škola u Gornjem Miholjcu.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...