spot_img

Otvara se Kabinet za procjenu i poticanje razvoja djece

Objavljeno:

Od subote 4. ožujka na adresi Ferde Rusana 14, u Virovitici biti će otvoren Kabinet za procjenu i poticanje razvoja djece “Sretno dijete”. Riječ je o kabinetu namjenjenom prvenstveno svim roditeljima djece u dobi od rođenja do 10 godina koji trebaju stručnu pomoć u provedbi aktivnosti svakodnevnog života.

Roditelji zdrave djece, a posebno djece s teškoćama u razvoju, u našoj županiji često ne dobiju na vrijeme odgovor na svoja pitanja i sumnje u zaostajanje djetetovog razvoja. Često se na napredak djeteta čeka da prođe vrijeme, da dijete određene sposobnosti usvoji s godinama ali godine nažalost ne rješavaju probleme nego se oni nagomilavaju.

– Djeca se u stručne tretmane trebaju uključiti kad roditelj uoči prvu sumnju u napredak svog djeteta te tada kreće proces Rane intervencije. Zbog nedostatka stručnog i kontinuiranog rada s djecom koja trebaju pomoć u našoj županiji i gradu, otvorila sam Kabinet “Sretno dijete” koji uskoro počinje s radom. Rekla je voditeljica Kabineta Marija Grgić.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni