Otvara se Poduzetnički inkubator vrijedan 7,2 milijuna kuna

Objavljeno:

Otvorenje Poduzetničkog inkubatora koji je izgrađen u sklopu EU projekta vrijednog 7.201.619,00 kuna biti će u srijedu 14. kolovoza s početkom u 10,00 sati

Poduzetnički inkubator, koji je izgrađen u sklopu EU projekta „E-nkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji“ čiji je nositelj Virovitičko-podravska županija službeno će biti otvoren u srijedu 14. kolovoza s početkom u 10,00 sati. Uz saborskog zastupnika Josipa Đakića, župana Tomislava Tolušića i gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina svečanosti otvorenja će nazočiti i zamjenik ministra poduzetništva i obrta Dražen Pros.

Izgradnja novog Poduzetničkog inkubatora, koji se gradi u sklopu EU projekta vrijednog 7.201.619,00 kuna, započela je u listopadu prošle godine. Podsjetimo, nositelj projekta „E-nkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji“ je Virovitičko-podravska županija, a partner na projektu VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. Pridruženi partner na projektu je BIOS – poduzetnički inkubator Osijek. Radi se o jednom od najvrjednijih EU projekata koji se provode na području naše županije. Od toga, bespovratna sredstva Europske unije predstavljaju 719.777,83 eura, dok će Virovitičko-podravska županija izdvojiti 221.137,22 eura, a VIDRA 19.300,34 eura.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...

Virovitičku županiju napustilo 17% stanovništva!

Broj stanovnika Hrvatske smanjio se 2021. u odnosu na...