Otvoren restoran i caffe bar “Škola” smješten nasuprot Visoke škole Virovitica

Objavljeno:

spot_img

Simboličnim presijecanjem vrpce saborski zastupnik Josip Đakić, župan Tomislav Tolušić i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin otvorili su Studentski restoran i caffe bar nasuprot Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici.

Gradnja objekta počela je u listopadu 2012. godine, veličine je oko 500 četvornih metara, a vrijedan je oko 3 i pol milijuna kuna. Investitor izgradnje je Virovitičko-podravska županija preko svoje tvrtke Terra Slavonica, a zemljište za izgradnju darovao je Grad Virovitica.

Do rujna će restoran raditi komercijalno, što znači bit će otvoren za građanstvo, a od početka nove akademske godine očekuje se odobrenje za korištenje i studentske X-ice. To znači da će od jeseni uz standardnu ponudu restorana biti i meniji za studente, a do tada će studenti morati posjećivati ”menzu” udaljenu 2,5 kilometra. Uz buduću studentsku ”menzu” u planu je izgradnja Studentskog doma, što će sačinjavati cjelokupni studentski kompleks.

Restoran nudi hranu spravljenu bez aditiva i konzervansa te pripremljenu od namirnica pretežno s područja Virovitičko-podravske županije. Do rujna će restoran raditi komercijalno, a od početka nove akademske godine očekuje se odobrenje za korištenje i studentske X-ice.

Uz restoran smješten je i novi caffe bar “Škola”, a radno vrijeme je radnim danom i subotom od 7 do 23 sata, nedjeljom od 8 do 23 sata.

[g-gallery gid=”21019″ random=”0″ watermark=”1″]

 

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...