Otvorena nova zgrada za službu virovitičkih policajaca

Objavljeno:

spot_img

U ulici Matije Gupca (bivša vojarna), u nazočnosti pomoćnika Glavnog ravnatelja policije i načelnika Uprave za granicu, Zlatka Sokolara, svečano je otvorena zgrada u kojoj su svoj novi radni prostor dobili djelatnici nekoliko službi iz PU virovitičko-podravske.

Mirko Kostelac
Mirko Kostelac

U danas otvorenoj zgradi smješteni su Služba za Granicu, Interventna jedinica policije Virovitica, Inspektorat unutarnjih poslova i dio djelatnika Službe zajedničkih i upravnih poslova, odjel materijalno-financijskih poslova.

Preseljenje u ovu zgradu je bilo potrebno zbog nedostatka radnog i smještajnog prostora za djelatnike iz navedenih službi kojima je trebalo pronaći novi prostor s ciljem poboljšanja njihovih uvjeta rada.

U realizaciju ovog projekta krenulo se u suradnji s gradonačelnikom Grada Virovitice, Stručnom službom grada i Gradskim vijećem Grada Virovitica koji su pokazali dobru volju za suradnjom i razumijevanje za potrebe virovitičke policije, pod prihvatljivim uvjetima, potpisan je ugovor o korištenju ove zgrade na zadovoljstvo obiju strana.

Novim radnim okruženjem svoje zadovoljstvo su izrazili i djelatnici koji su dobili bolji, ljepši, ugodniji i dostojniji radni prostor.

Pozdravnim govorom svim nazočnima prvi se obratio gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, a nakon njega pomoćnik Glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave za granicu Zlatko Sokolar.

Svečani trenutak je uslijedio kada je načelnik PU virovitičko-podravske Mirko Kostelac, presijecanjem vrpce svečano otvori zgradu u službi PU virovitičko-podravske.

Nakon službenog otvorenja, policijski kapelan PU Virovitičko-podravske g. Ozren Bizek, blagoslovio je zgradu sve njezine prostorije, te su svi nazočni pozvani u razgledavanje unutrašnjosti zgrade.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...