Dio Podravske brze ceste: Rok za završetak radova na Sjevernoj obilaznici grada Virovitice je do 29. srpnja, a na njoj je već postavljen nosivi sloj asfalta

Radovi na sjevernoj obilaznici grada Virovitice, koja će u budućnosti biti dio Podravske brze ceste Ormož – Varaždin – Virovitica – Ilok na dionici Virovitica – Suhopolje, privode se kraju, i prema riječima zamjenika župana Marija Klementa, rok za završetak je 29. srpnja, iako se može očekivati da oni budu završeni i ranije.

– Radovi su u tijeku. Nosivi sloj asfalta je postavljen preko cijele dionice. Iako je rok za završetak radova do 29. srpnja, prema dinamiciu radova, očekujemo da će to biti i prije – zaključio je Klement.

Radovi na dionici od Virovitice do Suhopolja u duljini 9,1 kilometar, ukupne su vrijednosti s PDV-om iznosi 118.588.675,40 kuna. Radi se o investiciji Hrvatskih cesta koja je napravljena na poticaj gradonačelnika Ivice Kirina i predstavnika u Gradu Zagrebu, saborskog zastupnika Josipa Đakića i bivšeg virovitičko-podravskog župana, današnjeg ministra Tomislava Tolušića. (Fotografije: Kristijan Toplak)