Otvoreno državno prvenstvo “Istra open 2017.”

Objavljeno:

spot_img

Virovitički paragliding piloti, članovi Aerokluba „Virovitica“, u srijedu 14.06.2017. godine putuju na otvoreno Državno prvenstvo u preletima bez motornom parajedrilicom (paragliderom) „Istra open 2017.“ koje će se održati u Buzetu od 15.06. – 18.06.2017. godine. Na navedenom natjecanju za Aeroklub „Virovitica“ će nastupati Dinko Rujer, Hrvoje Štefanec i Dinko Kopas. Popis svih pilota ( https://airtribune.com/croatian-xc-istra-open-2017/pilots ) i više o samom natjecanju možete pročitati na web stranici (https://airtribune.com/croatian-xc-istra-open-2017/info ) Airtribune. Na istoj stranici moći ćete pratiti i svaku utrku uživo https://airtribune.com/croatian-xc-istra-open-2017/blog.

Kako se radi o otvorenom prvenstvu, isto je međunarodnog karaktera, pa će osim hrvatskih, sudjelovati i piloti iz Austrije, Italije, Rumunjske, Rusije i Slovenije.

Jedna od utrka biti će bodovana i za natjecanje „HR XC Liga 2017.“ na kojem naši piloti ostvaruju vrlo dobre rezultate https://airtribune.com/xc-liga-2017/info

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...