spot_img

Ovaj vikend sajam Agroexpo i biciklijada „Na dva kotača Podravinom i Slavonijom

Objavljeno:

Ovaj vikend sajam Agroexpo i biciklijada „Na dva kotača Podravinom i Slavonijom, Virovitičko-podravskom županijom“ povodom Dana županije

Virovitičko-podravska županija je i ove godine povodom obilježavanja svog Dana pripremila bogat program koji započinje u subotu, 29. kolovoza i traje do ponedjeljka, 7. rujna.

Agroexpo 2015

Program obilježavanja Dana županije započet će u subotu, 29. kolovoza otvorenjem petog po redu sajma agro proizvoda i opreme Agroexpo 2015. u Virovitici. Sudjelovanje za sve izlagače je besplatno, odnosno pokriveni su im troškovi promotivnog štanda. U sklopu sajma bit će podijeljena priznanja pčelarima te dodijeljena nagrada „Zlatna žlica“ za najbolji med. Treba napomenuti da je ove godine na sajam pristigao rekordan broj uzoraka meda – njih preko 100 i ono što je još zanimljivo, ove godine će po prvi puta u sklopu sajma biti izabrana i najuzornija seoska žena Virovitičko-podravske županije.

Biciklijada „Na dva kotača Podravinom i Slavonijom, Virovitičko-podravskom županijom“

Program obilježavanja nastavit će se u nedjelju, 30. kolovoza, kada je na rasporedu biciklijada pod nazivom „Na dva kotača Podravinom i Slavonijom, Virovitičko-podravskom županijom“. Ukupno su četiri mjesta polaska (Virovitica, Pitomača, Slatina, Orahovica), a završetak svake rute je u Višnjici, gdje će se održati biciklistički piknik.
Odaziv na biciklijadu bio je velik – prijavljeno je više od 150 biciklista i to ne samo s područja naše županije, već i okolnih.

Da podsjetimo, dovršetkom EU projekata „Drava4Enjoy“ i „Biciklističke staze uz Dravu“, na području Županije označeno je više od 600 kilometara biciklističkih staza, što je pridonijelo pozicioniranju Županije u razvoju cikloturizma, a ova biciklijada idealna prilika da se spoji ugodno s korisnim i istraže ljepote Podravine i Slavonije na dva kotača.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni