Marin Jurić Čivro

 

Finalist showa “The Voice” Marin Jurić-Čivro predstavio je svoj debitantski singl. Od 16. lipnja dostupan je njegov prvi singl “Dobro jutro svima”, čiji autor je Ivan Dečak.

Marin Jurić-Čivro 21-godišnjak je iz Virovitice, koji je svojom specifičnom bojom vokala i zanimljivim karakterom osvojio publiku od samih početaka svojeg pojavljivanja u showu “The Voice”. S prvim falšom u pjesmi “Ain’t No Sunshine” i činjenicom da je ostao svoj, zaokupio je pažnju mentora Ivana Dečaka, u čiji tim se ubrzo priključio.

Svoju glazbenu priču započeo je od ranih dana djetinjstva, kada je u rodnoj Virovitici upisao glazbenu školu. Tijekom osnovne škole bio je dio cover benda Irritus, a zatim i blues skupine Ohio, da bi se kasnije pridružio zagrebačkom metal bendu SITS.

O svojem prvom solo singlu Ćivro je kazao: “Riječi pjesme su o mom trenutnom životnom stilu, zato mi je pjesma kul. Sretan sam što imam svoj prvi singl, koji su mi omogućili Ivan Dečak, moj mentor u showu, ekipa iz Svadbasa te moja diskografska kuća Universal Music. Nadam se da će sve cvjetati u punom sjaju!”.

Tekst i glazbu pjesme “Dobro jutro svima” autorski potpisuje Ivan Dečak, a snimljena je u suradnji s producentima Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem iz Svadbasa, u njihovom zagrebačkom studiju. “Prije svega, drago mi je što sam ispunio predizborno obećanje i napisao pjesmu jednom od svojih kandidata”, otkriva Dečak i nadodaje: “Marin se sjajno snašao u studiju gdje smo zajedno s dečkima iz Svadbasa (Jura Ferina i Pavle Miholjević, inače dugogodišnji producenti Vatre) radili na pjesmi ‘Dobro jutro svima’. Usudim se reći da se u njoj i pronašao. Pjesma, osim što donosi miris razuzdanih ljetnih tuluma, opisuje fazu života kroz koju Marin, s obzirom na svoje godine, upravo i prolazi. Nadam se da će publika podržati Marina u njegovim prvim glazbenim koracima”.

[youtube id=B1doMAgZh-A]