Održana Izborna skupština Mladih HDSSB-a Virovitičko-podravske županije

Na Izbornoj skupštini Mladih HDSSB-a Virovitičko-podravske županije održanoj 29.studenog 2014 g. u Hrvatskom domu u Slatini, za predsjednika Mladih HDSSB-a izabran je Ivan Jurišić iz Slatine, a u Izvršni odbor izabrani su : Pio Čiš, Stjepan Šokec, Jovana Ajhler, Hrvoje Vereš, Hrvoje Šimanović, Dario Košorog, Valentina Filipović, Mario Klen, Andrea Marušić, Zvezdan Turk, Marko Lacko, Valentina Jugović, Denis Hranić, Dario Bačić, Marko Holec, Ivan Bošnjak, Branimir Gajer, Goran Rajnović, Dejan Tomić i Ivan Jurišić.

Mladež HDSSB-a Virovitičko-podravske županije

Novoizabrani predsjednik se zahvalio mladima na dosadašnjem radu i poručio kako je HDSSB ne samo najjača politička opcija u Slavoniji i Baranji , nego i velika obitelj u kojoj ima mjesta za sve naraštaje. Obitelj, gdje se uvelike poštuje i uvažava mišljenje svakoga člana.

HDSSB čvrsto zastupa stavove o decentralizaciji , što su dokaz članovi izvršnog odbora mladih, gdje je svaka jedinica lokalne samouprave iz koje potiču jednako zastupljena. Na Izbornoj skupštini mladima su se obratili Marin Medved predsjednik Kluba mladih HDSSB-a, dopredsjednici HDSSB-a i saborski zastupnici dr. Dražen Đurović i Igor Češek.