Ovo su mjesta gdje možete kupiti ulaznicu za dernek s Halidom Bešlićem

Objavljeno:

Legenda narodne glazbe, Halid Bešlić održat će u petak, 28. studenoga 2014., svoj samostalni koncert na kojemu će kao gosti nastupiti i Slavonski trubači. Ulaznice za koncert kreću u prodaju ovaj vikend i mogu se nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima:

  • Caffe bar Berni (Ulica Ljudevita Gaja, bivši Caffe bar Ana)
  • Lounge bar Mount Everest (Trg bana Josipa Jelačića)
  • Noćni klub Monte Chisto (Trg bana Josipa Jelačića)

Za prvih 300 kupaca, 100 ulaznica po prodajnom mjestu, cijena ulaznice iznosi promotivnih 50,00 kuna. Ova akcijska cijena vrijedi samo u ponedjeljak 27. listopada! Nakon toga, cijena ulaznice je 80,00 kuna.

U okviru promocije posljednjega albuma i turneje “Romanija”, Halid Bešlić predstavit će virovitičkoj publici uživo neke od uspješnica s novog albuma: “Sijede“, “Sevdah da se dogodi“, “Lavanda“…, a zatim ponoviti s fanovima stare hitove: “Prvi poljubac”, “Čardak”, “U meni jesen je”, “Malo je malo dana”, “Iznad Tešnja zora sviće“, “Zlatne strune” i brojne druge.

Album, “Romanija” na kojemu se nalazi 11 pjesama, izdan je u proljeće 2013., a sve promocije u Hrvatskoj rasprodane su, praćene ovacijama i općim odobravanjem mnogobrojne publilke.

– Radujem se koncertu u Virovitici. Drago mi je što će na koncert doći jarani, prijatelji iz čitave regije, pjevati i proveseliti se samnom, rekao je Halid Bešlić te pozvao sve ljubitelje njegovih pjesama u virovitičku Sportsku dvoranu Tehničke škole.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni