Ovogodišnji sajam Agroexpo održat će se u Virovitici 29. kolovoza

Objavljeno:

spot_img

U maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije u ponedjeljak, 18. svibnja, održan je prvi sastanak Organizacijskog odbora sajma Agroexpo. Sastanku su uz predstavnike poljoprivrednih proizvođača i udruga s područja županije nazočili predsjednica Županijske skupštine Ana-Marija Petin, zamjenik župana Zdravko Dijaković, pročelnik županijskog Upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU Tugomir Majdak, direktor sajma Viroexpo Igor Andrović, direktor HGK ŽK Virovitica Milan Vanđura…

AgroExpo

Na sastanku je dogovoreno da će ovogodišnji 5. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo biti održan u subotu, 29. kolovoza, na Trgu kralja Tomislava i dijelu ulice Ferde Rusana u Virovitici. Sajam Agroexpo i ove godine će se održati u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.

U sklopu sajma i ove godine će se održati županijsko i međunarodno ocjenjivanje meda, a u cilju privlačenja većeg broja uzoraka meda odlučeno je da se količina potrebna za predaju uzoraka smanjena sa dosadašnjih 3 kg na 1,5 kg. Dogovoreno je da će u sklopu održavanja 5. sajma Agroexpo biti održano i edukativno predavanje o upotrebi pesticida.
Uz sajam Agroexpo održat će se i izbor za najuzorniju seosku ženu Virovitičko-podravske županije. Detaljnije informacije o prijavi i sudjelovanju na izboru za najuzorniju ženu bit će objavljene na službenoj internetskoj stranici Virovitičko-podravske županije na adresi www.vpz.hr.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...