Ovogodišnji Viroexpo na 23.300 m2

Objavljeno:

spot_img

Danas je na sajamskom prostoru Viroexpo započelo slaganje montažnog objekta koji će iznositi 3300 četvornih metara, što je 150 više nego prošle godine. Veći montažni objekt ove godine je zbog većeg interesa izlagača za sudjelovanje na sajmu Viroexpo. Za montažu zadužena je bjelovarska tvrtka Kudumija Trade d.o.o..

Ukupni izložbeni prostor sajamske manifestacije Viroexpo, koja se održava na sajamskom prostoru u Vukovarskoj 13 u Virovitici, ove godine je 23.300 četvornih metara odnosno 8.300 zatvorenog i 15.000 četvornih metara otvorenog prostora.

18. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013. održava se u Virovitici od 18. do 20. siječnja. Zemlja partner ovogodišnjeg Viroexpo-a je Kraljevina Belgija, a pokrovitelji, uz Vladu Republike Hrvatske kao generalnog pokrovitelja, su Ministarstvo poduzetništva i obrta te Ministarstvo poljoprivrede. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...