Panonski drvni centar kompetencija se predstavio na 50. Međunarodnom sajmu obrta i poduzetništva u Celju

Objavljeno:

spot_img

Panonski drvni centar kompetencija se predstavio na 50. Međunarodnom sajmu obrta i poduzetništva u Celju najavivši buduće projekte među kojima se ističe genijalni drveni stol – Modulos

Panonski drvni centar kompetencija

Na izložbenom prostoru Republike Hrvatske, kao Zemlje partnera, a u organizaciji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Panonski drvni centar kompetencija se predstavio na 50. Međunarodnom sajmu obrta i poduzetništva u Celju.

Direktorica PDCK-a Ivana Filipović, nazočne je upoznala s osnovnim karakteristikama, ovog, do sada, najvećeg realiziranog europskog projekta na području Virovitičko-podravske županije, vrijednosti 45 milijuna kuna od čega je 99 posto sredstava bilo bespovratno. Govorila je i budućim projektima među kojima se, trenutno ističe modularni stol koji se može slagati prema karakteristikama prostora Modulos, ali i izgradnja „uzorne sobe“.

Panonski drvni centar kompetencija je projekt je to koji je uvršten među 20 najboljih EU projekata u Hrvatskoj u razdoblju 2015. – 2016. godina resornog Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Nositelj ovog projekta je bila Virovitičko-podravska županija uz partnere, VIDRA-u Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Institut Ruđer Bošković. Panonski drvni centar kompetencija otvorio je ministar Tomislav Tolušić. (Fotografije: Kristijan Toplak)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni