Park prirode Papuk po prvi put će se predstaviti na sajmu Viroexpo

Objavljeno:

Javna ustanova Park prirode Papuk u suradnji s Općinom Čačinci i Planinarskim domom Jankovac po prvi puta će nastupiti na 22. sajamskoj manifestaciji Viroexpo 2017. koja će se u Virovitici održati od 24. do 26. veljače.

Park prirode papukJavna ustanova Park prirode Papuk u suradnji s Općinom Čačinci i Planinarskim domom Jankovac po prvi puta će nastupiti na 22. sajamskoj manifestaciji Viroexpo 2017. koja će se u Virovitici održati od 24. do 26. veljače. O značaju sajma govori i činjenica, kako je pokroviteljstvo prihvatilo i Ministarstvo gospodarstva, pa će ove godine pokrovitelj Viroexpa biti četiri ministarstva (Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma, Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova i Ministarstvo gospodarstva).

Kroz godine, Viroexpo se pozicionirao kao jedan od tri najvažnija sajma u Hrvatskoj uz Zagrebački Velesajam i Bjelovarski sajam, dolazi Viroexpo. On je i najznačajnija pozornica za mnogobrojne obrte, male poduzetnike, poljoprivrednike iz cijele Slavonije i Podravine, ali i posljednjih nekoliko godina iz cijele Hrvatske i inozemstva.

Prošle godine je na Viroexpu nastupilo 750 izlagača iz rekordnih 27 stranih zemalja, a posjetilo ga je 26.400 posjetitelja. Ove godine, Zemlja partner sajma bit će Republika Češka.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni