spot_img

Passatom kroz Stari Gradac jurio 197km/h, a biciklist u Virovitici napuhao 3,68

Objavljeno:

MUP

U srijedu 30. svibnja u vremenu od 14 do 22 sata postaja prometne policije iz Virovitice, provela je izvanrednu akciju na vozače, koji nakon konzumiranja alkoholna pića, upravljaju svojim vozilima, kao i na vozače koji upravljaju svojim vozilima nepropisnom brzinom pri čemu je tijekom akcije kontrolirano 34 vozila, poduzeto 56 mjera, od čega prekršaja nepropisne brzine 36, te 7 upravljanja vozila pod utjecajem alkohola (od čega su 3 vozača pod vidnim utjecajem alkohola odbila alkotest).

Od utvrđenih prekršaja važno je istaknuti dva prekršaja.

Najvećom utvrđenom nepropisnom brzinom od 197 km/h umanjenom za 10% (177,3 km/h) na zoni od 70 km/h, oko 15.16 sati u naselju Stari Gradac, automobilom WV „Passat“, upravljao je 29 – godišnji vozač.

Ovaj nesavjesni vozač upravljao je navedenim vozilom u naselju u vrijeme povećanog broja prometa vozila, zbog završetka radnog vremena, kao i povećanog broja traktora na cesti zbog odvijanja poljoprivrednih radova, čime je dodatno ugrožavao i sebe i druge sudionike u prometu.

Drugi prekršaj se odnosi na alkoholiziranog vozača starosti 51 godinu, koji je zatečen u Virovitici u 16.50 sati, kako upravlja biciklom sa 3.68 promila alkohola.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni