Paula Rakijašić brončana na državnom prvenstvu u krosu u Karlovcu

Objavljeno:

Pitomačka atletičarka Paula Rakijašić u subotu 19.11. 2016.god. u Karlovcu na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u krosu u kategoriji mlađih juniorki na 3 kilometara osvojila broncu.

Paula Rakijašić

Virovitička atletičarka, Lena Sabo u kategoriji starijih kadetkinja zauzela je 10. mjesto. Pauli je inače primarna dionica 800m. Siniša Špiranec trener djevojaka izuzetno je zadovoljan Paulinim i Leninim plasmanom. Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u krosu ujedno je i kraj atletike sezone atletičarima. Obje djevojke nastupaju za Atletski klub Križevci.

Podsjetimo, Paula je ove sezone obranila zlato na 800m mlađe juniorke, osvojila je srebro na 800m juniorke, te broncu na 3 km. kros. Pojedinačna je prvakinja HALS-a na 1000m, osvojila je srebro na Krosu “Sportske novosti” za gimnaziju Petra Preradovića.

Po prvi puta u povijesti škole gimnazijalke Paula i Lena na prvenstvu Hrvatskih srednjih škola u Poreču krosu stale su na postolje osvojivši ekipnu broncu.

Ove godine na ekipnom prvenstvu Hrvatske u krosu, Rakijašić sa svojim klupskim kolegicama potvrdila ekipno srebro iz prošle godine.

Imala je i dva nastupa za Hrvatsku reprezentaciju, na prvenstvu Balkana te na Svjetskom prvenstvu srednjih škola u krosu u Budimpešti, gdje je za nacionalnu vrstu istrčala pojedinačno najbolji plasman, gdje su djevojke ekipno zauzele 6. mjesto od 27 država sudionica.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U Virovitičko-podravskoj županiji 38,4 posto manje Srba, ostaju bez prava na izbor zamjenika župana

Konačni rezultati popisa stanovništva provedenog 2021., objavljeni prošli četvrtak,...

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...