Obavještavamo vas da najnoviji animirani hit „Pčelica Maja“ napokon stiže i u Slatinu, a prikazivat će se u POU Slatina, 21. – 22. studenog 2014.

„Pčelica Maja“ – priča je o prijateljstvu kojoj su svoje glasove posudili; Dunja Fajdić, Hrvoje Perc, Amar Bukvić, Doris Pinčić Rogoznica, Ida Prester, Željko Pervan, Sandi Cenov, Zoran Prodanović-Prlja, Mladen Vasary, Sanja Marin i drugi.

Znatiželjna pčelica Maja i njezin prijatelj Pavo spašavaju košnicu od pohlepne kraljičine savjetnice i okončavaju dugotrajno neprijateljstvo između pčela i stršljena. Mlađahna Pčelica Maja nemirnog je duha i ne želi prihvatiti pravila košnice. Jedno od tih pravila je da se ne smije vjerovati stršljenima koji žive izvan livade. Kada netko ukrade Matičnu mliječ prva sumnja pada na stršljene i Maju kao njihovu saveznicu. Nitko ne vjeruje da je Maja nevina i ne želi joj pomoći osim njenog najboljeg prijatelja Pave. Nakon velike i uzbudljive avanture do košnice stršljena, Maja i Pavo pronalaze pravog kradljivca i dvoje prijatelja se ponovno sprijateljuju s ostalim stanovnicima bogatog kraljevstva.

Glumci: Dunja Fajdić, Hrvoje Perc, Lucija Barišić, Matija Prskalo, Dinko Vujević, Amar Bukvić, Doris Pinčić Rogoznica, Mladen Vasary, Danijel Dizdar, Željko Pervan, Sandi Cenov, Ida Prester , Zoran Prodanović –Prlja, Nikola Uršić, Nikola Dabac, Alen Šalinović, Marko Movre i Sanja Marin.
Redateljica hrvatske sinkronizacije: Biserka Vučković
Žanr: Obiteljska animacija
Početak prikazivanja: 21.11.2014.