Pčelica Maja stiže u Slatinu

Objavljeno:

spot_img

Obavještavamo vas da najnoviji animirani hit „Pčelica Maja“ napokon stiže i u Slatinu, a prikazivat će se u POU Slatina, 21. – 22. studenog 2014.

„Pčelica Maja“ – priča je o prijateljstvu kojoj su svoje glasove posudili; Dunja Fajdić, Hrvoje Perc, Amar Bukvić, Doris Pinčić Rogoznica, Ida Prester, Željko Pervan, Sandi Cenov, Zoran Prodanović-Prlja, Mladen Vasary, Sanja Marin i drugi.

Znatiželjna pčelica Maja i njezin prijatelj Pavo spašavaju košnicu od pohlepne kraljičine savjetnice i okončavaju dugotrajno neprijateljstvo između pčela i stršljena. Mlađahna Pčelica Maja nemirnog je duha i ne želi prihvatiti pravila košnice. Jedno od tih pravila je da se ne smije vjerovati stršljenima koji žive izvan livade. Kada netko ukrade Matičnu mliječ prva sumnja pada na stršljene i Maju kao njihovu saveznicu. Nitko ne vjeruje da je Maja nevina i ne želi joj pomoći osim njenog najboljeg prijatelja Pave. Nakon velike i uzbudljive avanture do košnice stršljena, Maja i Pavo pronalaze pravog kradljivca i dvoje prijatelja se ponovno sprijateljuju s ostalim stanovnicima bogatog kraljevstva.

Glumci: Dunja Fajdić, Hrvoje Perc, Lucija Barišić, Matija Prskalo, Dinko Vujević, Amar Bukvić, Doris Pinčić Rogoznica, Mladen Vasary, Danijel Dizdar, Željko Pervan, Sandi Cenov, Ida Prester , Zoran Prodanović –Prlja, Nikola Uršić, Nikola Dabac, Alen Šalinović, Marko Movre i Sanja Marin.
Redateljica hrvatske sinkronizacije: Biserka Vučković
Žanr: Obiteljska animacija
Početak prikazivanja: 21.11.2014.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...