Pitomačka pivovara
Pitomačka pivovara

Pitomačka pivovara nudi nove proizvode: IPA, ALE svijetlo, ALE tamno, CITRA – nazivi su craft piva koja će biti predstavljena u petak, 19. siječnja u Hotelu Kurija Janković

Pitomačka pivovara
Pitomačka pivovara

Pitomačka pivovara sa svojim pivom „Pitko“ osvojila je prošle godine ciljana tržišta, a u petak 19. siječnja, s početkom od 18,00 sati, u caffe baru Hotela Kurija Janković predstavit će svoje nove proizvode IPA, ALE svijetlo, ALE tamno i CITRA-u, s kojima su već zakoračili na tržište piva.

O pivarskoj priči Pitomačke pivovare govorit će njezin suosnivačem Miroslav Novoselom koji će nazočne „pivoljupce“ upoznati s procesom proizvodnje Pitkog piva i zašto je pivo ove mini pivovare različito od industrijskih lager piva.

Pričat će kako izgleda pretvaranje hobija u posao i kako se zahvaljujući entuzijazmu pojedinaca, malena Pitomača našla na rastućoj i sve popularnijoj craft karti Hrvatske. Kurija Janković na ovaj način želi i domaćim i stranim posjetiteljima predstaviti bogatstvo i kvalitetu lokalnih proizvoda koji se nalaze u ponudi hotela.